Interestor Livestream Trade ©

Interestor Livestream Trade ©

Information

Vad är en Livestream Trade?

Ett effektivt och snabbt sätt att marknadsföra/sälja dina mer exklusiva items. Livestream Trading är nästa generations sätt att auktionera ut dina skins på CS:GO. Genom att låta auktionen av det item som är till försäljning presenteras i realtid pressas priset hårdare vilket resulterar i ett bättre pris för både säljare och köpare i fråga. Det är nämligen så att Facebook Live är krypterad på så sätt att Livestream’s har en tendens av att hamna högst upp i flödet -> Ses av betydligt mycket mer personer. Eftersom Interestor redan har tiotusentals Intresserade CS:GO besökare om dagen, anser vi det här som ett ypperligt medel att hjälpa både säljare samt köpare att hitta det dem letar efter.

Hur lägger jag ett bud?

Startbudet presenteras i Livestreamen, detta är det önskade budet av försäljaren. Eftersom att det budas i realtid kan priset både stiga samt sjunka beroende på hur marknadsflödet ser ut. Bud skall skrivas i ett privat meddelande på Interestors Facebook sida som du hittar här. Alla bud som läggs utan att första ha gillat Interestors Facebook sida kommer att ignoreras. Du kan lägga hur många bud som helst så länge Livestreamen är LIVE. När Livestreamen är slut godtags inga fler bud.

Hur går affären till om jag vinner?

Du kommer tillhandahållas precis all information som är nödvändig för få kontakt och bedöma säljaren innan en eventuellt affär. Interestor ansvar inte eller medverkar i någon slut affär. Efter du vunnit budgivning är det upp till dig och säljaren att göra en affär. Interestor ansvar alltså INTE för om det blir en affär eller inte.

Non Scam Policy

Interestor driver en Non Scam Policy vilket innebär att vi är emot all form av scamming. All form av scamming kommer få konsekvenser vilket betyder att personen i fråga som scammat i en av våra Livestream Trade’s kommer att hamna på HALL OF SHAME. HALL OF SHAME är ett verktyg som setts i kraft under nästa stream, där denne person kommer bli sedd av tiotusentals personer som NON LEGIT och ICKE TRUST WORTHY samt att man bör akta sig för denne. Polisanmälan kan komma att användas vid större summor.

Hur får jag en Livestream Trade till mina skins? 

Just nu har vi inget formulär där du smidigt kan fylla i uppgifter om du vill få ditt skin sålt via vår Livestream Trade applikation. Men anmäl ditt intresse i ett privat meddelande på Interestor’s Facebook sida så kontaktar vi dig snarast om läges rapport.SKINS INFORMATION

Typ: Karambit

Skin: Tiger Tooth

Övrig Info: Field Tested, Factory New, 0.07 Value

 Om Säljaren

Namn: (Visas vid lagt bud)

Steam: (Visas vid lagt bud)

+Rep: (Visas vid lagt bud)

Fullständiga person uppgifter: (Visas vid lagt bud)

Obsverera att endast vinnarbudet får tillgång till dessa uppgifter. 

 

BUD SKALL SKRIVAS I PRIVAT MEDDELANDE PÅ INTERESTORS FACEBOOK Leave a Reply